Tijd en aandacht voor uw gezondheid.

Veilige communicatie

Nu steeds meer zaken digitaal geregeld worden en beschikbaar zijn, is cybersecurity van een steeds groter belang, met name vanwege de privacygevoeligheid van patiëntgegevens. Naast werkplekkenbeheer, met speciale cybersecurity software en de geldende AVG-eisen zijn wij voornemens om een NEN7510 certificering te behalen. Dat betekent dat wij veilige communicatie belangrijk vinden en daarvoor hebben wij een aantal zaken ingericht. Zo is het sturen van (onveilige) faxen per 1 augustus 2023 niet meer mogelijk, dit ook in het kader van het Faexit-project (www.faexit.nl). Voor recepten, start/stop opdrachten en ander Edifact-berichten: gebruikt u daarvoor de Mailcom (Pharmacom) of Lifeline adressen.

Wilt u een vraag stellen of een ander bericht met patiëntgegevens versturen, gebruikt u daarvoor het veilige ZorgMessenger mailadres van de apotheek. Voor alle reguliere zaken hebben wij ons ‘gewone’ mailadres. En wist u dat alle apothekers te vinden zijn op de veilige Siilo-app? Alle contactgegevens zijn te vinden op de pagina van de apotheek.

Medische hulpmiddelen

Vanuit Zorgplatform Nederland (www.zorgplatformnederland.nl) zetten wij ons, samen met ruim 200 andere apotheken, in om de zorg rondom en de levering van medische hulpmiddelen voor iedereen dichtbij huis beschikbaar te maken én te houden. Via ons Elke portaal kunnen wij daarom vrijwel alle medische hulpmiddelen blijven leveren aan onze klanten, ongeacht bij welke zorgverzekeraar zij verzekerd zijn. Voor meer informatie: neemt u contact op met een van onze apothekers.

Persoonlijke gezondheidsomgeving digitaal

Wij bieden onze patiënten de mogelijkheid om veel zaken zelf en online te regelen. De belangrijkste services als herhaalservice, 24-uurs medicijnservice en diverse afspraakopties zijn via ons nieuwe platform medsen.nl te regelen en daarop is ook Mijngezondheid.net aangesloten. Deze online omgeving, inclusief de handige MedGemak App bieden wij onze patiënten gratis aan. Dit platform heeft de mogelijkheid om diverse apotheek- en huisartszaken (voor Medicomgebruikers en indien beschikbaar gesteld) zelf te regelen, zoals het stellen van vragen, opvragen medicatiedossier en bijsluiters en receptstatus met receptaanvraag.